Golvläggning

Vi har många års erfarenhet av golvläggning vilket gör att vi alltid levererar på högsta nivå.

Få kostnadsfri offert!

Warning: Undefined variable $counter in /customers/1/2/2/diawebb.nu/httpd.www/ntibygg/wp-content/themes/diawebb_theme/template-parts/sections/acf-repeater/acf-repeater-images-text-alternately.php on line 17
text

Vi lägger parkettgolv, lamellparkett, fiskbensparkett, laminat, furugolv och massiva trägolv och lämnar alltid garanti på utfört arbete!

Om du letar efter en professionell golvläggare med omnejd har du kommit rätt. Vi på NTI Bygg har många års erfarenhet av golvläggning vilket gör att vi alltid levererar på högsta nivå. Oavsett om det rör sig om att lägga ett enklare parkettgolv eller om du är intresserad av mer avancerade golvläggningar.

Vi lägger parkettgolv, lamellparkett, fiskbensparkett, laminat, furugolv och massiva trägolv och lämnar alltid garanti på utfört arbete! Vi är flexibla och anpassar våra tjänster efter varje kunds önskemål, tidsplan och inte minst budget.

Vill du ha ytterligare information om våra tjänster eller en kostnadsfri offert på prisvärd golvläggning? Tveka inte att kontakta oss!

Warning: Undefined variable $counter in /customers/1/2/2/diawebb.nu/httpd.www/ntibygg/wp-content/themes/diawebb_theme/template-parts/sections/acf-repeater/acf-repeater-images-text-alternately.php on line 56

Få kostnadsfri hembesök och offert!